AtoZ electronic


AtoZ electronic har specialiseret sig i udvikling af 'Embedded Systems' til løsning af opgaver som f. eks. styrings-systemer til OEM brug eller apparater. For at fremtidssikre produkterne m.h.t. produktion og vedligehold, løser vi altid opgaverne med anvendelse af de nyeste versioner og metoder indenfor processor-teknologi, special hardware og programmeringssprog. 

Vi tilbyder vore kunder alle former for bistand ved elektronikudvikling, lige fra produktdefinition,  idegrundlag, detail-specifikation, udvikling af hardware og/eller software, prototype fremstilling, system test, dokumentation, præsentation for godkendelsesmyndigheder samt produktion af færdige enheder i samarbejde med stort netværk af producenter i Asien hvor vi har velkendte samarbejdspartnere i Korea, Taiwan, Kina, Thailand og Indonesien, dette sikre at produktet kan produceres til konkurrence dygtige priser.

AtoZ electronic har et stort speciale område i genopladelige batteriapplikation for alle typer apparater så som Notebook, PDA, kommunikationssystemer hvor vi har ekspertisen indenfor sikkerhedskredsløb, fuel gauge og lade-kredsløb til de forskellige batteriteknologier. Vi har også udviklet og produceret Li-Ion batterier for militære anvendelse der opfylder de høje militærspecifikationer.

Af andre key point i AtoZ electronic kan nævnes:

*  Udvikling / test og slutmontage i totalt ESD sikrede lokaler.
*  Speciel test udstyr for udmåling og klassificering af batterier i temperaturområdet -32°C til +100°C ved kundens aktuelle load profil.
*  EMC rigtig udlægning af print.
Teknologi base fra over 100 færdige udviklede produkter.
Udfører konsulentarbejde for en af verdens største batteriproducenter.
Tilknyttet faciliteter til plast og apparat design i 3D.
Tilknyttede freelance udviklings folk, udover den faste stab.
Har varetaget dokumentation og kontakt til de fleste godkendelses steder bl.a. UL, UN og Atex.