Battery

 

De nye udbredte teknologier indenfor wireless applikationer medføre mange håndholdte apparater der har behov for energi og dermed et batteri, der ofte er genopladeligt. Der er mange typer af genopladelige batterier men i særdeleshed NiMH (nikkel-metalhydrid) samt Li-ion (lithium-ion) der, på grund af deres højere energitæthed (lavere vægt, længere driftstid) og frem for alt deres bedre miljøegenskaber de mest anvendte som strømforsyning til bærbar elektronik.

AtoZ electronic har en meget stor ekspertise indenfor disse batteri typer hvor der på grund af den meget høje energitæthed er behov for sikkerheds kredsløb og specialviden for at kunne designe sikre og pålidelige batterier med denne teknologi, tilligemed et grundigt kendskab til cellernes egenskaber, der er nødvendig for kunne designe den tilhørende elektronik med lav impedans og korrekte data for fuel gauge.

AtoZ electronic kan derfor tilbyde:

Komplette løsninger på batterier.
Yde konsulent arbejde inden for batterier.
Måleopgaver på eksisterende batterier med test udstyr for udmåling og klassificering af batterier i temperaturområdet -32°C til +100°C ved kundens aktuelle load profil.
Udmåle celler og danne grundlaget for fuel gauge algoritmer.